Skrivet 15/4 - 17

Jag går in med inställningen att inte förvänta mig någonting för jag vet att jag ändå kommer att bli besviken. Men det här trodde jag aldrig. Att min mamma skulle dra skämt om incest riktad till mig. Det spelar liksom ingen roll att jag åker hit med noll förväntningar och förhoppningar om något slags erkännande av mitt lidande och mina upplevelser för de går över mina gränser och tusen mil till varje gång. Det finns inga gränser i den här familjen. Skämta om allt. Gärna på andras bekostnad.

Ångesten river och skär med det är bara att bita ihop och hålla ut. Snart är jag hemma igen.


#1 - - Psykriot :

Åh, vad hemskt! Kan du skydda dig i fortsättningen mot deras beteende? Typ bryta kontakten (ett tag?)?

Jag vill säga att jag hade väldigt lite kontakt m min biologiska familj i många år, för att jag behövde det mot deras gränslöshet (även om mina föräldrars beteende inte på långa vägar var lika illa som detta). En får skydda sig på alla möjliga sätt mot personer som gör en illa! Även om de är "familj" etc.

Svar: Jag funderar på att skriva något långt meddelande om att jag inte orkar ha kontakt just nu, men det är så himla svårt att ta det steget för jag vet att jag skulle bli otrolig skuldbelagd och straffad av min mamma. Men du har helt rätt, en har ju faktiskt all rätt i världen att välja vilka människor en vill ha i sitt liv, oavsett om det är familj eller inte.
rakryggade.blogg.se

Upp